Concerts Automne Musicale en Vallespir 2022

Descomptes als restaurants

Durant el període del Festival, diversos restaurants ofereixen amablement un descompte del 5% de la factura de l’àpat.  Aquesta reducció s’obtindrà presentant el tiquet de l’entrada a un dels nostres concerts.

Consulteu aquesta pàgina per més detalls:

descompte del 5%

Museu de la Música – Ceret

Obtingueu una entrada gratuïta presentant la d’un dels nostres concerts, durant el període del Festival, en horaris d’obertura del Museu.

 

MEM El Voló

Obtingueu un descompte per la visita a la Casa de l’aigua i de la Mediterrània  d’El Voló , presentant el tiquet d’entrada a un dels nostres concerts durant el període del Festival en horaris del Museu.

Programa de la temporada 2022

Trobareu els detalls de la temporada tot seguit.

Per adquirir entrades per a  diversos concerts en una sola transacció , cal que aneu a “AJOUTER D’AUTRES PRODUITS” sota la cistella. Seguidament, podreu triar un altre concert I seleccionar les entrades i localitats. Caldrà fer el mateix per  tal d’adquirir les entrades per als diferents concerts al mateix temps. El botó s’assembla a aquest:

 

Bouton - Ajouter d'autres produits

Diumenge 18 de Setembre – 17h a LES CLUSES Església de Sant Nazari
“Le beau voyage des violons” : Aquest vespre, els violins són els protagonistes gràcies a un programa dedicat al duo…. Molt variat és el repertori per a duo de violins, permetent reconéixe’n els diferents colors I riqueses tímbriques . Al programa hi trobareu peces i sonates de Téleman, Ysaÿe, Mendelshon així com Prokokiev, Bartok .… Una riquesa musical,  la de  “Le beau voyage des violons” pròpia dels  països d’aquets grans compositors

Billeterie en ligne fermé. Billets sur place seulement. Pour réserver téléphoner / envoyer un SMS au 06 31 14 77 14 

Divendres 23 de Setembre – 20h a PERTÚS a la Sala de Festes
DUO I FRANGINI – Dos germans “franco-italo-tegaronnesos”, dos músics units per la seva passió per les músiques del món, la lírica , el jazz I el país dels seus avis. L’un toca l’acordeó i canta, l’altre el saxofó baríton i el soprà. El duo apassionat , lleuger, intens i líric que ens transportarà a la història de les melodies Italianes , tradicionals , populars I líriques.

Dissabte 1er d’Octubre – 17h a TALLET – Església  de Sant Valentí
“Quator Lucia” – Claire SALA -flauta, Thomas GAUTIER -violí, Martine FLAISSIER – arpa, Yannick CALLIER – violoncel interpretaràn música dels segles XIX i XX

Diumenge 2 d’Octubre -17h a la Sala Polivalent de VIVERS
La nova Lyric Boys Band– DiaboLyriques. Per viure la música començant per la clàssica i cap a noves descobertes. Quatre nacionalitats (francesa, italiana,russa i anglesa). L’òpera murmura  a l‘orella  del  jazz quan les varietats I el pop formen un ramell musical plè d’humor.  Al talent líric s’hi entrenuen l’humor I la rialla , la bogeria imaginativa  esborra els límits de l’escenari.
Llavors… Calçeu-vos bé i, deixeu els vostres telèfons mòbils al seient car se us oferirà un viatge imaginatiu I ben diferent de les vostres postals  habituals !

Dissabte 8 d’Octubre – 20h a CERET – Església de St Pere
“Stabat Mater” de ROSSINI. Fou estrenada a Paris el 1842. L’èxit fou tal que Rossini va ser conduit fins a casa seva entre les aclamacions del públic. I continuaren sota la seva finestra!
Aquesta obra es distingeix de les obres profanes de G.Rossini pel seu romanticisme i la seva sensibilitat musical massa profana, sensual i divertida tractant-se d’un tema religiós.
Amb la col.laboració  de l’Accent Lyrique Vocal Ensemble & le Choeur Allégré’Thau

Diumenge 9 d’Octubre – 17h a l’ALBERA – Església de Sant Joan
DUO SOSTENUTO – Des de finals del segle XIX i inicis del XX, la col.laboració fructuosa entre artistes francesos I espanyols centren la renovació de la música espanyola i l’afirmació d’un moviment nacionalista: La flauta, símbol de l’elegància francesa i la guitarra, emblèma d’Espanya s’uneixen per iluminar aquest oeríode.

Dissabte 15 d’Octubre -20h a EL VOLÓ -Església de Santa Maria
FAURÉ: REQUIEM – LES DJINNS – CANTIQUE DE JEAN RACINE
El Requiem de Fauré
ha encantat generacions: Berlioz cercava l’universal en  la grandiositat; Mozart i Verdi van tractar el text de forma teatral. Però amb Fauré t’envaeix una sensació de pau.
Les Djinns és un dels poèmes més coneguts de l’autor francès Victor Hugo , publicat l’any 1829 en el seu Recull “Les Orientales” i musicat per Fauré.
Cantique de Jean Racine – el compositor als dinou anys va usar el text l’any 1864-1865 per un concurs de composició de l’École Niedermeyer de Paris I va guanyar el primer premi.

Diumenge 16 d’Octubre  -17h a REINERS – Capella de Sant Pau
QUINTETTE DE CUIVRES AERÏS – de Bach a Cosma –
Us presentem 5 amics  tolosins d’Aéris que us proposen un viatge a travérs de segles de música i d’estils ben diferents.
Veniu a descobrir el sò profun de la Tuba, la fragilitat del Trombó de pistons, la delicadesa I la sensualitat del Corn, la virtuositat  dels pistons de la Trompeta , de la Corneta i  la força  de la trompeta Picolo.
El Psalm XXIV de Lili BOULANGER , I  l’escena triomfal d’Aida de Verdi . Amb el Cor l’Accent Lyrique i Gabriel Harrison – tenor

Diumenge 23 d’Octubre – 17h al MORELLAS Foyer Municipal
“Opera Discovery”-  Vells amics coneguts I noves veus sota la direcció de Christian Papis. (Veure la llista al text francès per saber qui són els artistes)
Aries: Bellini -Bizet – Offenbach – Donizetti – Mozart
Duets: Bizet – Verdi – Delibes
Conjunts: Suite de Carmen -Final de Les noces de Figaro – Non ti Scordare di me – Libiano de La Traviata

Diumenge 6 de Novembre -17.30 a ST JOAN PLA DE CORTS a la Sala Polivalent
“La petita Flauta Màgica” Aquesta obra convida a descobrir la coneguda òpera de Mozart en una versió poètica , lúdica i pedagògica. Un espectacle ple de sorpreses dirigida a grans I petits. Entre aparicions burlesques I àries meravelloses que v mostren una història encantadora. Músics i cantants us acompanyaràn al costat del príncep Tamino.
Produit i realitzat per Christian Papis (veure llistat d’artistes a la versió francesa)

Altres concerts 2022

Diumenge 18 Desembre -17h a CERET Església de St Pere

El nostre tradicional Concert de Nadal – n’estem preparant el programa