Concerts Automne Musicale en Vallespir 2022

Descomptes als restaurants

Durant el període del Festival, diversos restaurants ofereixen amablement un descompte del 5% de la factura de l’àpat.  Aquesta reducció s’obtindrà presentant el tiquet de l’entrada a un dels nostres concerts.

Consulteu aquesta pàgina per més detalls:

descompte del 5%

Museu de la Música – Ceret

Obtingueu una entrada gratuïta presentant la d’un dels nostres concerts, durant el període del Festival, en horaris d’obertura del Museu.

 

MEM El Voló

Obtingueu un descompte per la visita a la Casa de l’aigua i de la Mediterrània  d’El Voló , presentant el tiquet d’entrada a un dels nostres concerts durant el període del Festival en horaris del Museu.

Programa de la temporada 2022

Per adquirir entrades per a  diversos concerts en una sola transacció , cal que aneu a “AJOUTER D’AUTRES PRODUITS” sota la cistella. Seguidament, podreu triar un altre concert I seleccionar les entrades i localitats. Caldrà fer el mateix per  tal d’adquirir les entrades per als diferents concerts al mateix temps. El botó s’assembla a aquest:

 

Bouton - Ajouter d'autres produits

Si el dia d’un concert trobeu que la reserva en línia està tancada, les entrades només es posaran a la venda a la porta. Per reservar entrades per al pagament a la recollida si us plau, truqueu/envieu un SMS al 06 31 14 77 14

Diumenge 18 de Setembre – 17h a LES CLUSES Església de Sant Nazari
“Le beau voyage des violons” : Aquest vespre, els violins són els protagonistes gràcies a un programa dedicat al duo…. Molt variat és el repertori per a duo de violins, permetent reconéixe’n els diferents colors I riqueses tímbriques . Al programa hi trobareu peces i sonates de Téleman, Ysaÿe, Mendelshon així com Prokokiev, Bartok .… Una riquesa musical,  la de  “Le beau voyage des violons” pròpia dels  països d’aquets grans compositors

Divendres 23 de Setembre – 20h a PERTÚS a la Sala de Festes
DUO I FRANGINI – Dos germans “franco-italo-tegaronnesos”, dos músics units per la seva passió per les músiques del món, la lírica , el jazz I el país dels seus avis. L’un toca l’acordeó i canta, l’altre el saxofó baríton i el soprà. El duo apassionat , lleuger, intens i líric que ens transportarà a la història de les melodies Italianes , tradicionals , populars I líriques.

Dissabte 1er d’Octubre – 17h a TALLET – Església  de Sant Valentí
“Quator Lucia” – Claire SALA -flauta, Thomas GAUTIER -violí, Martine FLAISSIER – arpa, Yannick CALLIER – violoncel interpretaràn música dels segles XIX i XX

Diumenge 2 d’Octubre -17h a la Sala Polivalent de VIVERS
La nova Lyric Boys Band– DiaboLyriques. Per viure la música començant per la clàssica i cap a noves descobertes. Quatre nacionalitats (francesa, italiana,russa i anglesa). L’òpera murmura  a l‘orella  del  jazz quan les varietats I el pop formen un ramell musical plè d’humor.  Al talent líric s’hi entrenuen l’humor I la rialla , la bogeria imaginativa  esborra els límits de l’escenari.
Llavors… Calçeu-vos bé i, deixeu els vostres telèfons mòbils al seient car se us oferirà un viatge imaginatiu I ben diferent de les vostres postals  habituals !

Dissabte 8 d’Octubre – 20h a CERET – Església de St Pere
“Stabat Mater” de ROSSINI. Fou estrenada a Paris el 1842. L’èxit fou tal que Rossini va ser conduit fins a casa seva entre les aclamacions del públic. I continuaren sota la seva finestra!
Aquesta obra es distingeix de les obres profanes de G.Rossini pel seu romanticisme i la seva sensibilitat musical massa profana, sensual i divertida tractant-se d’un tema religiós.
Amb la col.laboració  de l’Accent Lyrique Vocal Ensemble & le Choeur Allégré’Thau

Diumenge 9 d’Octubre – 17h a l’ALBERA – Església de Sant Joan
DUO SOSTENUTO – Des de finals del segle XIX i inicis del XX, la col.laboració fructuosa entre artistes francesos I espanyols centren la renovació de la música espanyola i l’afirmació d’un moviment nacionalista: La flauta, símbol de l’elegància francesa i la guitarra, emblèma d’Espanya s’uneixen per iluminar aquest oeríode.

Dissabte 15 d’Octubre -20h a EL VOLÓ -Església de Santa Maria
FAURÉ: REQUIEM – LES DJINNS – CANTIQUE DE JEAN RACINE
El Requiem de Fauré
ha encantat generacions: Berlioz cercava l’universal en  la grandiositat; Mozart i Verdi van tractar el text de forma teatral. Però amb Fauré t’envaeix una sensació de pau.
Les Djinns és un dels poèmes més coneguts de l’autor francès Victor Hugo , publicat l’any 1829 en el seu Recull “Les Orientales” i musicat per Fauré.
Cantique de Jean Racine – el compositor als dinou anys va usar el text l’any 1864-1865 per un concurs de composició de l’École Niedermeyer de Paris I va guanyar el primer premi.

Diumenge 16 d’Octubre  -17h a REINERS – Capella de Sant Pau
QUINTETTE DE CUIVRES AERÏS – de Bach a Cosma –
Us presentem 5 amics  tolosins d’Aéris que us proposen un viatge a travérs de segles de música i d’estils ben diferents.
Veniu a descobrir el sò profun de la Tuba, la fragilitat del Trombó de pistons, la delicadesa I la sensualitat del Corn, la virtuositat  dels pistons de la Trompeta , de la Corneta i  la força  de la trompeta Picolo.
El Psalm XXIV de Lili BOULANGER , I  l’escena triomfal d’Aida de Verdi . Amb el Cor l’Accent Lyrique i Gabriel Harrison – tenor

Diumenge 23 d’Octubre – 17h al MORELLAS Foyer Municipal
“Opera Discovery”-  Vells amics coneguts I noves veus sota la direcció de Christian Papis. (Veure la llista al text francès per saber qui són els artistes)
Aries: Bellini -Bizet – Offenbach – Donizetti – Mozart
Duets: Bizet – Verdi – Delibes
Conjunts: Suite de Carmen -Final de Les noces de Figaro – Non ti Scordare di me – Libiano de La Traviata

Diumenge 6 de Novembre -17.30 a ST JOAN PLA DE CORTS a la Sala Polivalent
“La petita Flauta Màgica” Aquesta obra convida a descobrir la coneguda òpera de Mozart en una versió poètica , lúdica i pedagògica. Un espectacle ple de sorpreses dirigida a grans I petits. Entre aparicions burlesques I àries meravelloses que v mostren una història encantadora. Músics i cantants us acompanyaràn al costat del príncep Tamino.
Produit i realitzat per Christian Papis (veure llistat d’artistes a la versió francesa)

Altres concerts 2022

Diumenge 22 Desembre – 18h a CERET Mas Nogarede

El nostre tradicional Concert de Nadal – n’estem preparant el programa